У систему «Безпечна Київщина» інтегрували 1144 камери спостереження

У систему «Безпечна Київщина» інтегрували 1144 камери спостереження

Укрінформ
У систему "Безпечна Київщина" інтегровані 1144 камери відеоспостереження, у тому числі з функцією розпізнавання номерних знаків транспортних засобів 378.

Як передає Укрінформ, про це начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив у Телеграмі.

За його словами, саме ефективна робота правоохоронців, розвиток системи відеокамер, встановлення громадянами сигналізацій, систем безпеки, дало змогу суттєво покращити кримінну ситуації в області.

В результаті за вісім місяців цього року з 66 скоєних умисних вбивств розкрито вже 65, питома вага розкриття грабунків стабільно складає 100%, з 20 розбійних нападів 19 вже розкрито, зазначив Нєбитов.

Читайте також: На українських дорогах встановили вже майже 300 камер автофіксації

За його словами, у 2016 році кількість автоугонів становила майже 1000, "нині ж маємо лише 58 фактів. Особам вже повідомлено про підозру за 50 злочинами цього виду".

Крім того, із 42 кримінальних проваджень щодо хуліганства 39 вже розкрито. Питома вага розкриття крадіжок по державі становить 62,3%. На Київщині цей показник - 76,2%

"Тому я наголошую - чим краще громада розуміє роль безпекових заходів, тим потужнішою вона є", - підкреслив Нєбитов.

Як повідомляв Укрінформ, на Київщині станом на 22 вересня за допомогою поліцейських офіцерів громад припинено більше 650 злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-