Верещук закликає людей зачекати з поверненням у звільнені населені пункти Харківщини

Верещук закликає людей зачекати з поверненням у звільнені населені пункти Харківщини

Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала людей, які хочуть повернутися у звільнені від загарбників населені пункти Харківської області, поки що з цим почекати.

Про це вона сказала в ефірі українських телеканалів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

За її словами, на звільнених територіях ще тривають обстріли, «ситуація там покращилася, але не для того, щоб повертатися».

«Тому моє наполегливе прохання до людей, які дуже хочуть повернутися у свої рідні Ізюм, Балаклею та інші – почекати, дати можливість владі зробити все, щоб ці території були розміновані, щоб там було відновлено живлення, наші провайдери працювали», - зазначила вона.

Читайте також: З Кіровоградщини доставили 500 тонн продуктів для звільнених населених пунктів Харківщини

Верещук нагадала, що українська армія звільнила у Харківській області уже більше 400 населених пунктів. При цьому першим завданням на цих територіях вона назвала відновлення там державної і місцевої влади.

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області поліцейські забезпечують порядок на шести напрямках деокупації - Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Липецькому та Вовчанському.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-