У Черкасах погасили власну благодійну марку «Слава ЗСУ!»

У Черкасах погасили власну благодійну марку «Слава ЗСУ!»

Фото
Укрінформ
У Черкасах з нагоди Дня міста погасили власну благодійну марку «Слава ЗСУ», кошти з її реалізації спрямують на створення спортивно-соціального та психологічного реабілітаційного центру для ветеранів війни.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради, передає Укрінформ.

«17 вересня – 736 річниця з Дня заснування міста Черкаси. Оскільки у країні оголошено воєнний стан через військову агресію рф проти України, святкових заходів у Черкасах не запланували. Натомість відбулася церемонія спецпогашення благодійної марки «Слава ЗСУ», - йдеться у повідомленні.

На ній зображено мурал із військовим, який намальований на ТРЦ «Любава». Над стінописом працювала творча група «Kailas-V» під керівництвом переселенки з Харкова Яни Волк. Саме вона та представники виконавчого комітету отримали перші примірники цієї марки.

Марка «Слава ЗСУ» випущена накладом 500 екземплярів. Комплект із марки, конверта та листівки можна буде придбати на стадіоні МСК «Дніпро». Вартість - 300 грн. Кошти, отримані від продажу цієї власної марки спрямують на створення спортивно-соціального та психологічного реабілітаційного центру для ветеранів війни.

Читайте також: Укрпошта анонсувала випуск першого маркованого конверта воєнного часу

Планується, що у центрі ветерани зможуть проходити спортивну і психологічну реабілітацію, готуватися до різноманітних змагань та ігор ветеранів. Ідея його створення належить міському голові Анатолію Бондаренку і директору КП «МСК «Дніпро» Юрію Гончарову.

Як повідомляв Укрінформ, Укрпошта анонсувала випуск першого маркованого конверта воєнного часу “Ласкаво просимо до пекла”. За дизайн конверта проголосували понад 200 тис. українців, він буде маркований новою маркою “Тризуб”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-