На Донеччині за добу евакуювали ще 427 цивільних

На Донеччині за добу евакуювали ще 427 цивільних

Укрінформ
На Донеччині минулої доби, 16 вересня, евакуювали ще 427 цивільних мешканців області.

Про це 17 вересня повідомила Донецька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Триває евакуація цивільних мешканців Донеччини… Під час евакуації в Покровському районі надана допомога 313 особам, з них 49 дітей та 12 осіб з обмеженими фізичними можливостями», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за минулу добу рятувальниками із зони активних бойових дій проведена евакуація вісім осіб із Бахмутського, Покровського та Краматорського районів. А у місті Торецьк було надано допомогу 48 особам, з них 10 дітей.

Крім того, особовим складом ГУ ДСНС було перевезено з пункту збору та реєстрації до місця посадки в евакуаційні потяги 58 осіб, з них восьмеро дітей.

Читайте також: На Донеччині запрацювала Карлівська фільтрувальна станція

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водою.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали більше 1 млн 200 тис. людей. Зараз в області залишається 340-350 тис. осіб. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, бо саме таку максимальну кількість людей можна буде обігріти взимку в області, що залишилася без газу.

Фото: Донецька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-