На Херсонщині загарбники повісили чоловіка на його подвір’ї

На Херсонщині загарбники повісили чоловіка на його подвір’ї

Укрінформ
На Херсонщині після деокупації громад виявляють нові факти воєнних злочинів російської армії – встановлено, що в одному з сіл Бериславського району військові рф повісили місцевого жителя на власному подвір’ї.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області.

«Після деокупації населених пунктів спливають все нові факти воєнних злочинів російської армії. В одному з сіл Бериславського району представники військових формувань рф скоїли умисне вбивство місцевого жителя, його повісили у власному подвір’ї», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загарбники не дали рідним захоронити чоловіка, його поховали у дворі будинку.

Також у поліції поінформували про факт катування російськими військовими 72-річного чоловіка у Херсоні. Зазначається, що росіяни прийшли до квартири 72-річного чоловіка, шукали зброю та документи на житло, катували гарячою праскою та стріляли над вухом господаря, потім його забрали у невідомому напрямку.

Крім того, у передмісті Херсона військові рф забрали в полон місцевого жителя. Чоловіка викрали з його робочого місця, натягнули мішок на голову і вивезли у невідомому напрямку, інформують у поліції.

Читайте також: Українські захисники з дрона знищили ворожу техніку на Херсонщині

Зафіксовано і викрадення озброєними російськими військовими у Херсоні чотирьох танкерів та буксирів, додали правоохоронці.

Загалом за минулу добу поліція відкрила 15 кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів російської армії на Херсонщині.

Як повідомляв Укрінформ, останніми тижнями на Херсонщині російські загарбники посилили масштаб фільтраційних заходів, кількість людей, яких викрадають військові рф, збільшується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-