У Балаклію доставили понад 100 тонн гуманітарних вантажів

У Балаклію доставили понад 100 тонн гуманітарних вантажів

Фото
Укрінформ
У звільнену Балаклію Харківської області доставили понад 100 тонн гуманітарних вантажів.

Як передає Укрінформ, про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі.

"Продовжуємо забезпечувати жителів деокупованих територій всім необхідним. Балаклійська громада отримала понад 100 тонн гуманітарних вантажів. Місто та навколишні населені пункти тепер мають продукти тривалого зберігання", - зазначив Тимошенко.

Він додав, що на звільнені території будуть доставляти стільки продуктів, скільки буде потрібно.

"Дефіциту продовольства немає. Для нас головне – люди. На сьогодні, наприклад, в Балаклії мешкає вісім тисяч людей. І їх треба забезпечити всім необхідним", - підкреслив Тимошенко.

Найближчим часом на територію громади доправлять генератори, будівельні матеріали та медичні препарати. На звільнених територіях має відновлюватися видача пенсій, запущена робота банків.

Також відсьогодні з Харкова до Балаклії курсує рейсовий автобус "Укрзалізниці". А потяг Харків - Балаклія – Харків ходитиме двічі на день. Крім того, залізничники активно відновлюють сполучення, щоб налагодити логістичні ланцюжки в Харківській області.

Читайте також: У звільнені громади Харківщини доставили майже 250 тонн гуманітарної допомоги

"Всі роботи здійснюються з дозволу військових, які зараз займаються стабілізацією ситуації та розмінуванням. Серед основних завдань влади – відновлення інфраструктури – водо-, електро-, газопостачання, відновлення роботи комунальних служб. Повертати життя на наші території!", - наголосив Тимошенко.

Як повідомляв Укрінформ, у звільнені райцентри Харківської області, зокрема у Вовчанськ та Балаклію, прибули мобільні бригади медиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-