На Донеччині евакуювали минулої доби ще 414 цивільних - ДСНС

На Донеччині евакуювали минулої доби ще 414 цивільних - ДСНС

Фото
Укрінформ
На Донеччині минулої доби, 14 вересня, евакуювали ще 414 цивільних жителів області. 

Про це 15 вересня у Фейсбуці повідомило ГУ ДСНС у Донецькій області, передає Укрінформ.

«За минулу добу особовим складом Головного управління із зони активних бойових дій проведена евакуація 4 осіб з Краматорського району. Також рятувальники під час евакуації в Покровському районі надали допомогу 342 особам, з них 23 дитини та 9 осіб з обмеженими фізичними можливостями», - йдеться у повідомленні.

Крім того, з пункту збору та реєстрації до місця посадки в евакуаційні потяги рятувальники доставили 68 осіб, з них 7 дітей та 3 особи з обмеженими фізичними можливостями.

В управлінні нагадали, що всього з 24 лютого евакуйовано з населених пунктів Донецької та Луганської областей співробітниками підпорядкованих підрозділів Головного управління 9894 особи.

Читайте також: За добу загарбники вбили двох цивільних на Донеччині

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водою.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали більше 1 млн 200 тис. людей. Зараз в області залишається 340-350 тис. осіб. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, бо саме таку максимальну кількість людей можна буде обігріти взимку в області, що залишилася без газу.

Фото: Фейсбук ГУ ДСНС України у Донецькій області 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-