Відновлення інфраструктури та розмінування: до Балаклії прибув зведений загін ДСНС

Відновлення інфраструктури та розмінування: до Балаклії прибув зведений загін ДСНС

Фото
Укрінформ
До звільненої від російських загарбників Балаклії на Харківщині прибув зведений загін Державної служби України з надзвичайних ситуацій, який допомагатиме у відновленні інфраструктури та проведення розмінування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ у Телеграмі.

“Рятувальники та піротехніки з різних куточків України, що увійшли до складу зведеного загону, допомагатимуть місцевій владі у відновленні інфраструктури життєзабезпечення, проведенню розмінування територій, розбору завалів. Наразі у деокупованому місті немає світла, води та частково газу”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Балаклію прибув перший тестовий потяг Укрзалізниці

Зазначається, що вже розпочалися роботи з розмінування найважливіших об’єктів критичної інфраструктури міста, щоб дати можливість працювати іншим аварійним і комунальним службам задля відновлення безпечних і нормальних умов життя його мешканців.

У подальшому планується нарощення сил та засобів загону, залежно від обсягу відновлювальних робіт.

Читайте також: Тимчасово захопленими залишаються близько 6% території Харківщини

Як повідомляв Укрінформ, до початку вересня на Харківщині було тимчасово захоплено майже третину області. За даними Міноборони, в ході масштабного наступу ЗСУ від російських загарбників звільнені 8500 квадратних кілометрів території області, близько 388 населених пунктів та майже 150 тисяч людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-