На Херсонщині загарбники погрожують закрити торгові точки, де немає цінників у рублях

На Херсонщині загарбники погрожують закрити торгові точки, де немає цінників у рублях

Укрінформ
На Херсонщині російські загарбники влаштовують перевірки, погрожуючи закрити торгові точки, де немає цінників у рублях.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

«Багато підприємців, незважаючи на колосальний тиск з боку орків, продовжують ігнорувати вимоги окупаційної влади вести розрахунки в рублях. Гривня продовжує героїчний опір рублю, і має успіхи», - написав Соболевський.

За його словами, ворогів це бісить, тому по всій тимчасово окупованій території вони влаштовують перевірки, погрожуючи закрити торгові точки, де немає цінників у рублях.

Читайте також: Ворог використовує лікарню в Новій Каховці виключно для своїх військових

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня загарбники відключили в області інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів; блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають мешканців області.

На Херсонщині загарбники погрожують забрати бізнес у тих, хто відмовляється його «переоформлювати» в так званій податковій, отримувати для цього російські паспорти.

На Херсонщині загарбники намагаються «задавити» бізнес, відбирають у підприємців майно та скуповують за безцінь агропродукцію. російські загарбники на Херсонщині забороняють роботу підприємців та всіх суб’єктів господарської діяльності, які відмовляються приймати російські рублі і не вказують ціни на товари в цій валюті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-