На Харківщині від ракетного удару по підстанції загинули два чергових диспетчери

На Харківщині від ракетного удару по підстанції загинули два чергових диспетчери

Фото
Укрінформ
На Харківщині внаслідок російського ракетного удару по підстанції загинули два чергових диспетчери.

Про це повідомляє пресслужба НЕК «Укренерго» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Від ракетного удару по підстанції Укренерго на Харківщині загинули наші співробітники - диспетчери Світлана Курилович та Олександр Холодний. Це було їхнє чергування, вони були на робочих місцях», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що Курилович 30 років пропрацювала на підстанції - спочатку електромонтером, останні роки - диспетчером. Холодний прийшов на підстанцію 2 роки тому після вишу.

Як повідомлялося, в неділю, 11 вересня, російські війська завдали ракетних ударів по українських ТЕЦ, у результаті чого кілька областей лишилися на деякий час без електропостачання. Внаслідок удару по об’єкту під Харковом загинули дві людини.

Наслідки російського ракетного удару по електропідстанції у Харкові / Фото: В'ячеслав Мадієвський. Укрінформ

Електропостачання, поступово відновлене в Харкові та області, вдень 12 вересня після чергового обстрілу міста знову зникло. Енергетики також його поступово відновили. Однак уранці 13 вересня через вихід із ладу резервної лінії електроенергії не стало в Харкові та частині області. В компанії «Укренерго» заявили, що на відновлення мережевої інфраструктури та надійності енергопостачання споживачів Харківщини кинули всі наявні резерви. Роботи з відновлення енергетичних об’єктів, які постраждали від прямого влучання ворожих ракет, тривають. У кількох населених пунктах регіону споживачі вже повідомляють про відновлення послуги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-