На Харківщині за добу від обстрілів загинули троє людей

На Харківщині за добу від обстрілів загинули троє людей

Фото
Укрінформ
На Харківщині війська рф минулої доби обстрілювали обласний центр і райони області, в тому числі нещодавно деокуповані, в результаті троє людей загинули.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював Харків та Харківський, Чугуївський і Куп'янський райони (деокупований, - ред.) області. За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Харкові загинула 1 людина, 6 отримали поранення. Також 1 людина поранена в Ізюмському районі. В Харківському районі 2 поранених, один з них підірвався на міні в Руських Тишках. В Куп'янському районі 2 цивільних загинули», - повідомив Синєгубов.

Крім того, близько третьої ночі ворог обстріляв м. Лозова. За даними ОВА, там є пряме влучання в об'єкт освіти. Сталася пожежа. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Читайте також: У визволені громади Харківщини вирушили перші гуманітарні вантажі - Тимошенко

Зазначається, що на звільнених територіях фіксуються воєнні злочини загарбників, залишається високою мінна небезпека.

Як повідомлялося, 12 вересня російські загарбники двічі масовано обстріляли Харків. Одна людина загинула, шестеро отримали поранення (з них четверо в стані середньої важкості у лікарнях, двоє отримали допомогу на місці). За даними мера Харкова Ігоря Терехова, загарбники завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури, внаслідок чого в місті зникла електроенергія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-