Окупанти заборонили провозити через Василівку гумвантажі на Херсонщину - радник мера

Окупанти заборонили провозити через Василівку гумвантажі на Херсонщину - радник мера

Укрінформ
Соціально незахищені верстви у Херсоні страждають через проблеми з постачанням харчування, заборона росіян на ввезення гуманітарної допомоги ускладнило ситуацію.

Про це в ефірі Еспресо сказав радник міського голови Херсона Роман Головня, передає Укрінформ.

"Чим ближче до фронту, тим складніша гуманітарна ситуація і з продуктами харчування, і з ліками. Якоюсь мірою, люди потерпають і голодують. Колаборантам і окупантам наплювати на мирних людей", - розповів він.

Читайте також: Федоров нагадав, що для евакуації з окупованих територій паспорти рф не потрібні

 За словами Головні, вони зайняті виживанням і про допомогу людям не йдеться.

"Непроста ситуація в Херсоні, він відрізаний від лівобережної частини, яка була одним із елементів постачання продуктів харчування. Їжі достатньо, але все залежить від верстви населення. Соціально незахищені верстви страждають. Окупанти заборонили через Василівку провозити гумвантажі на територію Херсонщини. Це значно ускладнило ситуацію", - підсумував радник мера.

Читайте також: Поблизу російського блокпосту у Василівці пролунав вибух - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, через Василівку їдуть на підконтрольну Україні територію жителі Бердянського, Василівського, Мелітопольського районів, а також Херсонської та Донецької областей. На російському блокпосту людям доводиться чекати на евакуацію від одного до шести днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-