Через сильні зливи в Ужгороді затоплені більшість вулиць та мостових переїздів

Через сильні зливи в Ужгороді затоплені більшість вулиць та мостових переїздів

Укрінформ
Через сильні зливи обласний центр Закарпаття Ужгород пішов під воду: затоплені більшість вулиць, мостові переїзди, каналізаційна система не справляється з напливом води.

Фото наслідків підтоплення викладають користувачі соцмережі Фейсбук.

Як видно на фото, вулиці міста перетворилися на річки, а каналізаційні люки - на брудні фонтани, затоплені переходи під мостами у місті. Через це містом ускладнений проїзд та прохід. Користувачі соцмереж викладають відео та обурюються бездіяльністю міських комунальних служб.

На бурхливі емоції користувачів відреагували у міському КШЕП

"Через надмірну кількість опадів центральна каналізація міста не справляється з водовідведенням. Від цього на окремих ділянках доріг та вулиць утворюються підтоплення.Ситуацію ускладнює і опале листя, що зноситься потоками води і застрягає у зливневих решітках. Аварійна бригада КШЕП сьогодні, як Чіп і Дейл, але вп’ятьох. Хлопці з шостої ранку їздять містом та прочищають засмічені зливоприймачі на найбільш критичних ділянках підтоплення"- зазначили в міській комунальній службі.

Читайте також: Одесу накрила злива з градом

Ужгородські комунальники пояснили, що чекають, коли завершиться дощ, рівень води в центральній каналізації спаде, а за ним спаде рівень підтоплення вулиць.

Раніше 10 вересня через штормове попередження Ужгородська міська рада офіційно скасувала усі заходи, які були заплановані до Дня міста, який припадав 10-11 вересня. Дати, на які перенесли заходи, обіцяють повідомити пізніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-