Одесу накрила злива з градом

Одесу накрила злива з градом

Фото, відео
Укрінформ
Сильний дощ, що розпочався в Одесі пообідньої пори, переріс у зливу з градом. Негода пронеслась, зокрема, мікрорайонами, що сусідять з промтоварним ринком «7 кілометр» і над Пересипом, де через підтоплення ускладнений рух транспорту на магістралях.

Втім, у преслужбі мерії запевняють, що комунальники стараються ліквідувати наслідки негоди.

«Через підтоплення по Газовому провулку, проспекту Небесної сотні та вул. Глушко проїзду нема. На вулиці Ільфа та Петрова проїзд ускладнений. Через підтоплення тимчасово призупинено рух трамвайного маршруту №20 – на лінії працює автобус, тролейбус №8 ходить лише до вулиці Хімічної», - уточнили в мерії.

Одесу накрила злива з градом / Фото: Думська

Наприкінці дня рух трамваїв на маршрутах №5, №12 та №28 поновлено, як і автомобільний рух по проспекту Небесної сотні, вулиці Балківській та інших магістралях.

Уповільнений проїзд через підтоплення лише по вул. Хімічній на розі з вул. Промисловою та на вул. Чепіги на ділянці від вул. Церковної до вул. Одарія.

Загалом департамент міського господарства задіяв на механізованому прибиранні вулиць 315 працівників і 26 одиниць техніки.

Читайте також: Циклон залив Черкащину місячною нормою дощів

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок сильна злива в Одесі додала роботи комунальникам, які чистили вулиці від нанесеного водою мулу та сміття.

Фото: Одеса Офіційно, Телеграм 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-