Монастирський приїхав на звільнені від загарбників населені пункти Харківщини

Монастирський приїхав на звільнені від загарбників населені пункти Харківщини

Фото
Укрінформ
Робота правоохоронних органів на звільнених від російських загарбників територіях України буде налагоджена максимально швидко.

Про це міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив під час робочої поїздки у Харківську область, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу МВС.

Він зазначив, що відновлення нормальної життєдіяльності та розв’язання безпекових питань на звільнених територіях будуть першочерговим завданням для органів влади та силових структур області. У пріоритеті — швидке повернення функцій комунального господарства, міцна гуманітарна підтримка, чітка робота правоохоронної системи, сказав Монастирський.

Читайте також: Йдемо до нових перемог: СБУ показала світлини зі звільненого Високопілля і Балаклії

За його словами, уже були визначені конкретні кроки у цьому напрямку: «Маємо ретельно сплановані заходи щодо забезпечення правопорядку на деокупованих територіях».

«Головна умова, за якої повернеться життя в ці населені пункти, — це безпека людей. Тож підрозділи МВС України, які виконують службово бойові завдання на Харківщині, повинні забезпечити розмінування об’єктів, створити безпечний простір для населення та роботи комунальних служб», — сказав Монастирський.

Монастирський приїхав на звільнені від загарбників населені пункти Харківщини / Фото: Nikolay Anatskyi

Як повідомляв Укрінформ, станом на 8 вересня на Харківщині ЗСУ звільнили від росіян понад 20 населених пунктів.

Читайте також: Волохів Яр на Харківщині звільнили від росіян – Нацгвардія оприлюднила кадри

Зокрема, Президент Володимир Зеленський опублікував відео, на якому українські війська звітують про виконання наказу визволити від російських загарбників Балаклію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-