У Рівному заарештували підозрюваного у погрозах тележурналістці

У Рівному заарештували підозрюваного у погрозах тележурналістці

Укрінформ
Розшукуваного правоохоронцями жителя Рівного, який погрожував журналістці місцевого телеканалу, затримали і взяли під варту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

«Чоловік, який перебував під домашнім арештом у справі за фактом збуту наркотиків, в серпні 2018 року потрапив у ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Коли на місце події приїхала журналістка місцевої телерадіокомпанії, підозрюваний, коментуючи дорожню транспорту пригоду, висловив погрози насильством та смертю жінці та її родині», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що пізніше чоловік був оголошений у розшук, оскільки його місцезнаходження не було встановлено. Проте 7 вересня цього року рівнянина затримали.

За фактом погрози насильством щодо журналістки, у зв’язку із здійсненням нею законної професійної діяльності, затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Читайте також: Вибух на виставці у Чернігові: суд відправив одного з підозрюваних під арешт

Як раніше повідомлялося у рівненських ЗМІ, син ексголови облорганізації ГО «Український вибір» та голови обласного осередку «ОПЗЖ» Андрій Бузинарський чотири роки тому погрожував журналістці Інні Білецькій, яка знімала його на відео після ДТП. На записі можна почути, як Бузинарський заявляє, що їй «башку поламають, і до завтра ти будеш як мінімум трупом», а в її дітей «не буде більше мами». На момент інциденту з журналісткою Бузинарський перебував під нічним домашнім арештом у справі, що стосувалася незаконного обігу наркотиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-