проукраїнські листівки і графіті з’являються у різних містах окупованої Херсонщини

проукраїнські листівки і графіті з’являються у різних містах окупованої Херсонщини

Фото
Укрінформ
На тимчасово захопленій території Херсонщини мешканці різних населених пунктів долучаються до руху опору: розповсюджують проукраїнські листівки, малюють графіті та знищують агітматеріали загарбників.

Про це повідомляє у Телеграмі рух «Жовта стрічка», передає Укрінформ.

«Генічеськ та Скадовськ! Жителі цих міст продовжують боротись проти рашизму спалюючи агітаційні продукти рашистів: листівки та газети. Активісти руху «Жовта стрічка» успішно поширили листівки проти паспортизації з закликом у жодному разі не брати паспорт країни–терориста», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Херсоні активісти розповсюджують листівки, графіті, поширюють символ «Жовтої Стрічки». Вони продовжують маркувати будівлі літерою «Ї». 

Активісти також розповсюдили листівки, в яких застерігають херсонців не приймати гроші від загарбників. «Ми переконані, що це пастка, оскільки країна-терорист не допомагає, а лише підкуповує з метою поневолення», - зазначають у русі і закликають херсонців ігнорувати російський «Промсвязьбанк». 

Як повідомляв Укрінформ, рух «Жовта стрічка» проводить безстрокову акцію протесту проти «референдуму» на захоплених рф територіях. У Херсоні з'являються патріотичні стрічки, написи на підтримку ЗСУ та поширюються листівки проти «референдуму».

Читайте також: У Феодосії, Ялті та Сімферополі з'явилися проукраїнські листівки та жовті стрічки

Херсонці промаркували будівлі, які ворог використовує у власних цілях, де може проводитись псевдореферендум.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-