У Маріуполі підірвалися на міні працівники, які розчищали цехи меткомбінату

У Маріуполі підірвалися на міні працівники, які розчищали цехи меткомбінату

Укрінформ
На Маріупольському меткомбінаті ім. Ілліча четверо людей, які за завданням окупаційної «влади» розчищали цехи, підірвалися на міні, стан травмованих тяжкий.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«росія продовжує вбивати цивільних. Чергова трагедія на ММК ім. Ілліча. Окупаційна влада направила людей на розчистку чергових цехів без розмінування. Підсумок - люди підірвались на міні. Вибух був такої потужності, що чуло все місто. Чотири маріупольці зараз у надважкому стані в лікарні», - написав Андрющенко.

За його словами, близькі до нього джерела повідомляють, що з урахуванням характеру поранень та недостатності запасів крові вірогідність виживання цих постраждалих мінімальна.

«Лють. Просто Лють. Маріупольці, зробіть уже висновки. Ваше життя для окупантів та колаборанітів нічого не коштує. Тому вас використовують в якості міношукачів. Не вірте. Евакуюйтесь. Поки не пізно», - закликав радник мера.

Читайте також: Маріупольців закликають покинути місто, щоб ворог не використовував їх як «живий щит»

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване ворожими обстрілами. Знищені та зруйновані підприємства, міська комунальна інфраструктура, школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки.

У Маріуполі українська літера «Ї» стала символом спротиву, її малюють у різних куточках міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-