У Бахмуті досі гасять пожежу в Палаці культури

У Бахмуті досі гасять пожежу в Палаці культури

Фото, відео
Укрінформ
Донецька ОВА оприлюднила відео з наслідками обстрілів російськими військами Палацу культури у Бахмуті, де рятувальники ще гасять пожежу.

Ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ.

На відео можна побачити, що в історичній будові на третьому поверсі відсутні вікна, пошкоджено дах, триває пожежа, всередині обгорілі стіни, на підлозі тліє будівельне сміття, яке утворилося внаслідок численних руйнувань будівлі.

«Палац культури було споруджено у 1926 році, тут відбувалися всі найважливіші культурні події міста. Останнім часом тут працював пункт видачі гуманітарної допомоги. Тепер будівля зазнала серйозних ушкоджень і потребуватиме відновлення», - йдеться в дописі до відео.

В головному управління ДСНС України у Донецькій області повідомляють, що у Бахмуті рятувальники ще ліквідовують пожежу цієї будівлі Міського центру дозвілля та культури, яка виникла внаслідок ворожого обстрілу міста. О 09:45 пожежу на площі 2600 кв. м було локалізовано.

Влада Донеччини в черговий раз закликала населення евакуюватися: «Росіяни знову вдарили по цивільному об'єкту, де ніколи не було військових — ще одне свідчення того, наскільки небезпечно залишатися на Донеччині. Евакуюйтесь вчасно!».

Читайте також: Ранковий обстріл Харкова: двоє з п’яти поранених – у тяжкому стані

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи населення, знищуючи цивільну інфраструктуру, лікарні, школи, дитячі садочки та житлові будинки.

В області проводиться обов’язкова евакуація. До осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. жителів, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, решта мають евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-