Рятувальники розібрали завали будинку у Слов'янську – виявили трьох загиблих

Рятувальники розібрали завали будинку у Слов'янську – виявили трьох загиблих

Укрінформ
У Слов’янську на Донеччині з-під завалу зруйнованого внаслідок ворожого обстрілу багатоквартирного будинку рятувальниками вилучено тіла вже трьох загиблих – двох чоловіків і однієї жінки. Аварійно-рятувальні роботи завершено.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГУ ДСНС у Донецькій області, передає Укрінформ.

«Станом на 17:07 на місці розбору завалу частково зруйнованого внаслідок обстрілу триповерхового багатоквартирного житлового будинку в місті Слов'янськ виявлено тіло жінки (анкетні дані встановлюються). Всього з початку робіт виявлено тіла трьох загиблих осіб (двох чоловіків та жінки), а також проведено розчищення та розбирання близько 50 т зруйнованих елементів будинку. Наразі роботи завершено», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Слов'янську під завалами зруйнованого обстрілами будинку виявили тіло чоловіка

Зазначено, що до проведення робіт залучалось 38 осіб та вісім одиниць техніки, з них від Головного управління 17 чоловік особового складу та три одиниці техніки.

Як повідомлялося, у Слов’янську Донецької області, за інформацією поліції, після ворожого ракетного обстрілу міста під завалами житлового багатоповерхового будинку залишалися щонайменше троє людей – жінка і двоє чоловіків.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-