У Харкові з кварталу, по якому завдали ракетного удару, раніше евакуювали більшість мешканців

У Харкові з кварталу, по якому завдали ракетного удару, раніше евакуювали більшість мешканців

Укрінформ
У Харкові з кварталу, по якому війська рф завдали ракетного удару у вівторок уранці, раніше евакуювалася більшість мешканців.

Про це повідомив з місця події в ефірі національного марафону новин журналіст В’ячеслав Мавричев, передає Укрінформ.

«По цьому кварталу (де розташована зруйнована вранці п’ятиповерхівка - ред.) від початку лютневого вторгнення росіяни б’ють і ракетами, і системами залпового вогню неодноразово, тому більшість людей із цього кварталу виїхала вже давно. І на всю п’ятиповерхівку, на три зруйновані під’їзди, перебували всього троє людей. Одна з них – літня жінка, вона майже не рухалася, але її крило майже не зачепило вибухом. Тому її спустили з четвертого поверху та повезли у лікарню обстежити», - повідомив журналіст.

Ще двоє мешканців сусіднього під’їзду – жінка та її дорослий син – практично не травмувалися, однак їхня квартира на третьому поверсі майже вся зруйнована. Люди наразі чекають, поки рятувальники закінчать першочергові роботи, щоб зрозуміти – чи вціліли у квартирі якісь документи та цінні речі. Люди тримають у руках врятованого домашнього улюбленця – морську свинку.

За даними поліції, ракета влучила у дах будинку та «прошила» його наскрізь, аж до підвалу.

Читайте також: На Миколаївщині за добу російські обстріли пошкодили 11 будинків

Ще одна ракета впала в цьому ж кварталі, метрів за 200 від зруйнованого житлового будинку – на подвір’я. Там постраждалих немає.

Як повідомляв Укрінформ, з-під завалів зруйнованої п'ятиповерхівки в Київському районі Харкова врятували трьох людей. За даними прокуратури, удари військові рф завдали ракетами С-300 з території Бєлгородської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-