У Львові переселенець із Харкова кинув дві гранати в поліцейських

У Львові переселенець із Харкова кинув дві гранати в поліцейських

Фото
Укрінформ
У Львові 24-річний мешканець Харкова кинув дві гранати - у патрульних поліцейських та у салон службового автомобіля.

Про це повідомляє поліція Львівської області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що сьогодні, 4 вересня, близько 14.00, до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Білогорській у Львові невідомий чоловік поводиться агресивно, погрожує перехожим гранатою.

"За вказаною адресою прибули співробітники Управління патрульної поліції у Львівській області. На місці події вони виявили чоловіка, який поводився неадекватно, погрожував застосувати зброю, на зауваження правоохоронців не реагував. Натомість, зловмисник кинув одну гранату у бік правоохоронців, а другу – у салон службового автомобіля, після чого сховався у будинок. Внаслідок вибуху гранат ніхто не постраждав", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що на місце прибула слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки.

Правоохоронці встановили особу зловмисника, 24-річного жителя міста Харків, а також його 29-річного брата, який переховувався у будинку.

На місці події працюють слідчі, вирішується питання про затримання братів у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, зазначили правоохоронці.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за цими статтями - довічне позбавлення волі.

Читайте також: На Київщині затримали чоловіка, який стріляв у прапор і розмахував гранатою

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці викрили жителя Черкаської області, який у столиці налагодив збут зброї та боєприпасів.

Фото: Поліція Львівської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-