Прапор на балконі та зброя у квартирі: на Львівщині судитимуть любителя «русского міра»

Прапор на балконі та зброя у квартирі: на Львівщині судитимуть любителя «русского міра»

Фото
Укрінформ
На Львівщині передали до суду справу мешканця Червонограда, який вивісив на балконі прапор із комуністичною символікою, а також зберігав удома зброю і коктейлі Молотова.

Про це повідомляє прокуратура Львівської області, передає Укрінформ.

«Прокурори Червоноградської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактами поширення комуністичної символіки та незаконного поводження зі зброєю», - йдеться у повідомленні.

Слідством установлено, що перед початком повномасштабного військового вторгнення рф на територію України обвинувачений вивісив у себе на балконі прапор червоного кольору із зображенням серпа, молота та п'ятикутної зірки.

Окрім цього, в ході обшуку у чоловіка виявлено іншу комуністичну символіку, символіку країни-агресора, антиукраїнські листівки, літературу на підтримку «русского міра», формений одяг правоохоронних органів, холодну й вогнепальну зброю, набої та коктейлі Молотова.

Суд погодився з доводами прокурора та обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: На Сумщині викладачку предмета «Я люблю Україну» судитимуть за виправдання агресії рф

Як повідомляв Укрінформ, уродженку росії, яка проживала в Івано-Франківську, визнали винною у пропаганді та публічному використанні комуністичної символіки. Її позбавили волі терміном на 5 років.

Фото: lviv.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-