Одеський школяр створив діораму, присвячену героям «Азовсталі»

Одеський школяр створив діораму, присвячену героям «Азовсталі»

Відео
Укрінформ
13-річний одеський школяр Сашко Кравченко створив діораму, присвячену оборонцям Маріуполя, що проявили особливу мужність і стійкість у боях із російськими загарбниками.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Асоціація родин захисників «Азовсталі» у Телеграмі.

«Школяр з Одеси Олександр Кравченко створив неймовірну діораму, присвячену історії оборони заводу «Азовсталь» силами гарнізону «Маріуполь». Хлопець захоплюєтеся створенням діорам на військову тематику, тож свою чергову роботу вирішив присвятити захисникам українського Маріуполя, хоробрість яких вразила не тільки Україну, а й весь світ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що автор назвав діораму «Десь на заводі «Азовсталь», загін полку «Азов» на нічному завданні».

Асоціація родин захисників «Азовсталі» висловила вдячність Олександру за дивовижну діораму та відеоролик, який створив школяр, щоб продемонструвати свою роботу.

Читайте також: У Черкасах відкрилася фотовиставка про оборонців Маріуполя

Як повідомлялося, на початку березня росіяни оточили Маріуполь, воїни полку «Азов», які були всередині міста, продовжували оборону міста і заводу «Азовсталь». Вийшли з території заводу за наказом командування ЗСУ. За процедурою обміну Україна повернула 144 важкопоранених бійців. Однак напередодні другого обміну загарбники влаштували трагічний теракт в Оленівці, вбивши щонайменше від 40 до 53 українських героїв.

Близько 2 000 захисників Маріуполя досі перебувають у російському полоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-