В Умані у вересні посилять заходи безпеки

В Умані у вересні посилять заходи безпеки

Укрінформ
В Умані з 19 по 30 вересня будуть посилені заходи безпеки, адже росія може використати традиційний приїзд паломників до Умані на святкування Рош га-Шана для провокацій.

Про це в своєму телеграм-каналі написав начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець, передає Укрінформ.

"Таке рішення ухвалив штаб оборони області, у зв’язку з високою ймовірністю ракетних ударів і терористичної загрози внаслідок дій російської сторони, спрямованих на дестабілізацію міжнаціональних відносин і завдання шкоди міжнародному іміджу України", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в цей період у місті буде заборонено проведення будь-яких масових заходів, продаж алкогольних (слабоалкогольних) напоїв і піротехнічних виробів та заборонено рух транспортних засобів і паркування на окремих ділянках вулично-дорожньої мережі.

Крім того, буде посилено перепускний режим та контроль за перебуванням (переміщенням) громадян, а також обмежено доступ до місць паломництва.

Правоохоронні органи Черкащини на постійній основі проводять контрдиверсійні та антитерористичні заходи, район паломництва та прилеглі території перебувають під цілодобовим відеонаглядом.

Читайте також: Посольство США радить американцям не їхати в Україну на Рош га-Шана

Як повідомляв Укрінформ, СБУ та Національна поліція рекомендують прочанам-хасидам утриматися цього року від візиту до України на святкування Рош-га-Шана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-