Обстріл Оріхова: постраждала жінка з двома дітьми

Обстріл Оріхова: постраждала жінка з двома дітьми

Укрінформ
В Оріхові на Запоріжжі, яке росіяни 14 годин обстрілювали з реактивних систем залпового вогню і ствольної артилерії, контузії отримали діти трьох і шести років, у їхньої матері - черепно-мозкова травма.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Запорізької ОВА Олександр Старух, передає Укрінформ.

"14 годин залпового вогню з реактивних систем та ствольної артилерії по Оріхову. Це майже удвічі довше, ніж триває робочий день. І майже удвічі довше, ніж більшість з нас спить вночі. Внаслідок атаки контузії отримали трирічний хлопчик Ярослав та шестирічна дівчина Олександра. Їхня мама зазнала закритої черепно-мозкової травми", - зазначив Старух.

За його словами, усім постраждалим надано своєчасну першу медичну допомогу. Їх ушпиталено до Запоріжжя, вони отримують необхідне лікування. Стан задовільний.

Старух закликав жінок з дітьми евакуйовуватись в безпечні місця.

Читайте також: Ворог обстріляв Оріхів запалювальними снарядами

Також начальник ОВА повідомив, що за останні 6 годин по місту Оріхів було більш ніж 200 "прильотів". Середня частина міста постраждала найбільше. Горить центр. Підрозділи ДСНС зробили більш ніж 18 виїздів, продовжують пожежогасіння приватної забудови.

Як повідомляв Укрінформ, в Оріхові виникли пожежі внаслідок обстрілу запалювальними снарядами. До того ворог обстрілював центр міста, а також зруйнував десятки будинків у приватному секторі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-