росіяни подовжують викрадати людей на Херсонщині - ОВА

росіяни подовжують викрадати людей на Херсонщині - ОВА

Укрінформ
У Херсонській області російські загарбники продовжують викрадати людей та застосовувати фізичне насильство під час допитів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОВА.

«У Херсоні окупанти викрали трьох чоловіків та жінку. В їхні домівки вломилися під надуманим приводом, нібито пошуку зброї. Помешкання обікрали, а господарів вивезли у невідомому напрямку», - йдеться у дописі.

Люди, які повертаються після викрадень, розповідають про допити із застосуванням фізичного насильства, зазначають в ОВА.

Читайте також: У Херсоні загарбники викрали чоловіка, у якого перед тим відібрали бізнес

Зокрема, у селі Старосілля Бериславського району російські загарбники прийшли до помешкання 37-річного чоловіка, побили його, після чого забрали з дому та насильно утримували в підвалі одного з будинків села, періодично застосовували фізичне насильство.

У селі Біляївка забрали з дому та понад два місяці утримували в полоні 66-річного чоловіка, застосовуючи до нього тортури, інформує ОВА.

Читайте також: На Херсонщині загарбники посилили фільтрацію

Як повідомляв Укрінформ, останні тижні на Херсонщині російські загарбники посилили масштаб фільтраційних заходів, кількість людей, яких викрадають військові рф, збільшується.

У зв'язку з цим у Представництві Президента в АРК заявили, що розголос у таких справах збільшує шанси викрадених людей залишитися живими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-