На Херсонщині військові рф викрали подружжя - поліція

На Херсонщині військові рф викрали подружжя - поліція

Укрінформ
У селищі Нова Маячка на Херсонщині російські військові викрали за проукраїнську позицію подружжя, а у Херсоні – місцевого жителя.

Про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області, передає Укрінформ.

«У смт Нова Маячка зникло місцеве подружжя. За попередньою інформацією, чоловіка і жінку за їх проукраїнську позицію викрали військовослужбовці рф», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російські загарбники звинувачують подружжя у «перебуванні в угрупованні нацистів». Нині їх місцезнаходження невідоме.

Крім того, як інформують у поліції, у захопленому Херсоні представники силових структур рф викрали 58-річного чоловіка, якого вивезли у невідомому напрямку. За наявною попередньою інформацією, херсонця можуть незаконно утримувати в СІЗО м.Сімферополь. Зв’язок з чоловіком відсутній.

Читайте також: У Херсоні загарбники викрали автомобілі рятувальників - поліція

Як повідомляв Укрінформ, останні тижні на Херсонщині російські загарбники посилили масштаб фільтраційних заходів.

Постійна представниця Президента України в АР Крим Таміла Ташева повідомила, що частину викрадених жителів Херсонщини вивозять у Крим, їх утримують у Сімферопольському СІЗО в окремому блоці та в Севастополі. Там утримують як цивільних заручників, серед яких і активісти, журналісти, так і військовополонених. Так само вивозять у Крим викрадених людей з території Запорізької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-