На Миколаївщині під час нічних обстрілів поранено дев'ятеро людей, зруйновано будинки

На Миколаївщині під час нічних обстрілів поранено дев'ятеро людей, зруйновано будинки

Укрінформ
На Миколаївщині минулої доби російські загарбники знову обстріляли громади і поранили дев'ятьох мирних жителів, серед яких двоє дітей.

Про це повідомляє пресслужба обладміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Зранку 24 серпня орієнтовно о 04:30 були обстріли м. Новий Буг. Відомо, що внаслідок цього виникла пожежа покрівлі двоповерхового житлового будинку та ще декілька будинків зазнали пошкоджень. За попередньою інформацією, поранення отримало 9 людей, з них 2 дітей. Детальна інформація уточнюється. На місці працюють служби з ліквідації наслідків обстрілу», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у Баштанському районі 24 серпня близько 01:00 були обстріли Явкінського старостинського округу. Є пошкоджені будинки. Кількість руйнувань уточнюється.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Під обстріли потрапило село Висунськ. Сьогодні вночі, близько 01:00 були обстріли смт Березнегувате. Внаслідок обстрілу зруйновано та виникла пожежа двох двоповерхових житлових будинків. Інформація щодо постраждалих уточнюється

Крім того, вчора, 23 серпня, зафіксовано артобстріли за межами с. Широке Широківської громади. Близько 12:00 був авіаналіт. Влучено в один житловий будинок, сільгоспбудівлі в домогосподарстві та по відкритих територіях. Із 17:00 та протягом ночі були артобстріли за межами населених пунктів на території громади. Постраждалих немає.

Читайте також: Три розбомблені миколаївські виші набрали студентів і вчасно розпочнуть навчання - Кім

Як повідомлялося, на Миколаївщині з початку війни пошкоджено понад шість тисяч житлових будинків.

Фото: Телеграм Ганни Замазєєвої

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-