Українців закликають долучитися до флешмобу на підтримку херсонців в окупації

Українців закликають долучитися до флешмобу на підтримку херсонців в окупації

Укрінформ
На День Незалежності українців закликають долучитися до флешмобу на підтримку херсонців, які залишаються в окупації.

Про це сказав у своєму зверненні у телеграмі голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

"24 серпня ми відзначаємо День Незалежності України. Я хочу, щоб у цей день люди, які залишилися на тимчасово окупованій території, почули нас. Ми з вами, серце б'ється за вас, кожен б'ється за вас, вся Україна б'ється за вас. Я як голова Херсонської військової адміністрації запрошую долучитися до флешмобу на підтримку людей, які залишилися в окупації і сказати їм, що ми, українці, разом, ми - Херсон", - сказав керівник ОВА.

Він розповів, що саме потрібно робити: написати коротке привітання і слова підтримки для людей, які залишилися в окупації, прикріпити улюблене фото Херсонщини, тегнути в публікації максимальну кількість херсонців - друзів, родичів чи просто знайомих, додати хештеги "українці разом" та "ми - Херсон" і розмістити публікацію у Фейсбуці.

"Покажемо всім, скільки нас, і що незалежно від того, де ми є, Херсон - це Україна", - підсумував Янушевич.

Читайте також: ЗСУ знищили на Херсонщині два командні пункти ворога та склади з боєприпасами

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово окупованих територіях Херсонщини російські загарбники блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають мешканців області, проводять нічні обшуки та незаконні затримання.

Вороги облаштували катівню у підвалах Херсонського приймальника-розподільника для дітей, а на його території проживають самі співробітники фсб.

Останнім часом на Херсонщині росіяни викрали директора комунальних підприємств Каховської громади Олександра Чистякова, художника Анатолія Обельця, голову Верхньорогачицької тергромади Світлану Коротун, яка відмовлялася співпрацювати з ними, вивезли у невідомому напрямку херсонця, у якого знайшли український прапор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-