Представники Чехії відвідали Бородянку, Бучу та Ірпінь – пообіцяли Київщині підтримку

Представники Чехії відвідали Бородянку, Бучу та Ірпінь – пообіцяли Київщині підтримку

Укрінформ
Київщину відвідали представники Чеської Республіки і запевнили у своїй повній підтримці регіону.

Про це повідомляє пресслужба Київської обласної військової адміністрації у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У Київській ОВА провели зустріч з представниками Чеської Республіки на чолі з заступником Міністра закордонних справ Чехії Ярославом Курфюрстом. Пан Курфюрст наголосив, що нинішня війна в Україні – це боротьба за цивілізацію. Тому цей візит має практичні пропозиції в питаннях кооперації між обома країнами», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Чехія планує надавати всіляке сприяння встановленню міцних відносин із територіальними громадами Київської області з метою посилення економічних зв'язків між містами та регіонами.

Відтак, попередньо представники Чехії відвідали Макарів, Андріївку, Бородянку, Бучу та Ірпінь. Вони були вражені побаченими руйнуваннями в Київській області та запевнили у своїй повній підтримці пристоличного регіону.

Читайте також: Туреччина візьме участь у відбудові України - у Львові підписали документ

У свою чергу заступник очільника КОВА Микола Бойко подякував представникам Чехії за допомогу, зокрема, й гуманітарну, яку вони вже надали Україні.

«Ми відкриті до діалогу та прагнемо показати чіткі результати у відновленні Київщини, зокрема, і завдяки сприянню Чеської республіки», - підсумував він.

Як повідомляв Укрінформ, Центр обслуговування платників податків відкрили у Бучі, у ньому зможуть обслуговуватися майже 7 тисяч юридичних та фізичних осіб-підприємців.

Фото: Київська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-