Мешканців Донеччини закликають евакуюватися: лише за сьогодні – один загиблий, четверо поранених

Мешканців Донеччини закликають евакуюватися: лише за сьогодні – один загиблий, четверо поранених

Укрінформ
На Донеччині внаслідок ворожих обстрілів у четвер, 18 серпня, були поранені четверо жителів та одна людина загинула. Влада закликає населення евакуюватися.

Про це заявив на брифінгу директор департаменту охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації Володимир Колесник, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ОДА.

«На Донеччині продовжують гинути та зазнавати поранень цивільні мешканці. Тих, хто зволікає з евакуацією, чатує постійна небезпека внаслідок бойових дій. Тільки сьогодні зранку, за інформацією, яка надходить до медиків, у області поранено четверо жителів, а один загинув», - йдеться у повідомленні.

За словами Колесника, майбутній осінньо-зимовий сезон принесе додаткове навантаження на медиків, тому населенню слід евакуюватися.

Читайте також: За добу росіяни обстріляла 14 населених пунктів Донеччини, є загиблі та поранені

Звертаючись до жителів області, посадовець наголосив: «Незважаючи на те, що обласна адміністрація та місцеві органи влади роблять і робитимуть все можливе для функціонування системи охорони здоров'я на території області, ви повинні розуміти, що активні бойові дії вносять свої корективи. А майбутній осінньо-зимовий сезон принесе додаткове навантаження, тому закликаю всіх, хто має таку можливість, евакуюватися. Особливо сім'ї з дітьми та вагітних».

Читайте також: Обов’язкова евакуація: із Донеччини вивезли більш як шість тисяч цивільних

Як повідомлялося, у Донецькій області за минулу добу, 17 серпня, війська російської федерації вбили трьох мирних жителів, шістьох поранили.

На Донеччині проводиться обов’язкова евакуація. До осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, решта мають евакуюватися.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-