У Мелітополі загарбники погрозами змушують підлітків вчитись в «об'єднаному» ПТУ – Федоров

У Мелітополі загарбники погрозами змушують підлітків вчитись в «об'єднаному» ПТУ – Федоров

Укрінформ
У Мелітополі російські загарбники "об'єднали" місцеві профтехучилища в одне і погрожують підліткам, які не схочуть у ньому вчитися, призовом до збройних сил рф.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

"Ворог "об'єднав" всі наші профтехзаклади і сказав, що з чотирьох тепер буде один. І тих підлітків, які не хочуть йти навчатися до цього закладу, ворог обіцяє призивати до ворожих збройних сил", - зазначив Федоров.

Він також повідомив, що у місті тривають викрадення людей - за останній тиждень було десять таких випадків. У підприємців загарбники відбирають приміщення і виробництва, називаючи це "націоналізацією".

Читайте також: російські військові заблокували виїзд із Мелітополя

Міський голова наголосив, що репресії відбуваються щодо всіх верств населення, а люди, які залишаються на тимчасово захоплених територіях, є заручниками росії.

Як повідомляв Укрінформ, у Мелітополі загарбники погрожують батькам, які не хочуть записувати дітей у школи з викладанням за російською програмою, позбавленням батьківських прав.

Фото: ria-m.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-