У Харкові внаслідок обстрілів виникли пожежі площею 4000 м²

У Харкові внаслідок обстрілів виникли пожежі площею 4000 м²

Укрінформ
У Харкові внаслідок нічних ударів російських ракет виникла пожежа у будинку культури Холодногірського району загальною площею близько 4 тисячі кв. м.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр Головного управління ДСНС в Харківській області, передає Укрінформ.

"Вночі ворог завдав ракетного обстрілу по Салтівському, Холодногірському та Слобідському районах міста Харкова, а також Красноградському районі області. В результаті обстрілів були зруйновані та пошкоджені багатоповерхові та приватні житлові будинки, гуртожиток та будинок культури. Підрозділи ДСНС залучались для ліквідації пожежі на площі близько 4 тисяч квадратних метрів у будинку культури Холодногірського району Харкова, а також у триповерховому житловому будинку Салтівського району міста Харкова (7 осіб загинуло та 17 постраждало)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кількість поранених дітей в Україні внаслідок агресії рф зросла до 714

Крім того, повідомили в ДСНС, у місті Красноград було зруйновано 3 житлових будинки та 12 будівель пошкоджено. За попередніми даними, в результаті обстрілів загинуло 2 особи. 3 людей, з них 1 дитину вдалось врятувати. Пожежі не було.

У Слобідському районі Харкова сталося часткове руйнування чотириповерхової будівлі гуртожитку та будівлі трамвайного депо. За попередніми даними, загинула одна людина. 8 людей, з них 2 дитини, вдалось врятувати. Пожежі не було.

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились також у Ізюмському (2), Чугуївському (1) та Харківському (1) районах області.

Читайте також: ЗСУ на сході відбили 11 ворожих атак

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі вороги кілька разів ударили ракетами по Харкову. Серед загиблих - 11-річна дитина.

Вранці 18 серпня російські загарбники знову обстріляли Харків, влучивши у приміщення гуртожитку в Слобідському районі міста. Одна людина загинула, 18 поранено, з них 2 дитини.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-