Донецька ОВА показала наслідки ворожого обстрілу Дружківки

Донецька ОВА показала наслідки ворожого обстрілу Дружківки

Відео
Укрінформ
Донецька ОВА оприлюднила наслідки ворожого обстрілу міста Дружківка, де одним ударом було зруйновано 10 приватних житлових будинків.

Як передає Укрінформ, відповідне відео ОВА розмістила у Телеграмі.

На відео – частково та повністю зруйновані приватні будинки, вирви від ворожої зброї, уламки ракети.

«10 будинків одним ударом зруйнували росіяни сьогодні зранку у Дружківці. На щастя, цього разу обійшлося без постраждалих, однак це вже не перша така атака і точно — не остання», - написала під відео обладміністрація.

Влада знову закликала населення евакуюватися: «росіяни продовжуватимуть стріляти по цивільних на Донеччині, допоки матимуть таку можливість. Зараз найважливіше — зберегти життя! Тож укотре закликаємо: евакуюйтеся вчасно! Не перетворюйте себе на мішень!».

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.

Читайте також: Обов’язкова евакуація: із Донеччини вивезли більш як шість тисяч цивільних

На Донеччині проводиться обов’язкова евакуація. До осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-