Мер Енергодара закликає обережно користуватися безкоштовним Wi-Fi

Мер Енергодара закликає обережно користуватися безкоштовним Wi-Fi

Укрінформ
Міський голова тимчасово захопленого Енергодара Дмитро Орлов закликав мешканців міста бути обережними, користуючись безкоштовним Wi-Fi у закладах громадського харчування, де бувають співробітники російської фсб.

Про це він написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

“В Енергодарі функціонують декілька закладів громадського харчування, де є безкоштовний російський Wi-Fi. Враховуючи проблеми в місті з мобільним та інтернет-звʼязком, ця послуга користується попитом. Але за останньою інформацією, в таких закладах полюбляють сидіти і переодягнені у цивільне ефесбешники, які уважно слухають усі розмови та зазирають в телефони”, - попередив посадовець.

Читайте також: Обстріли ЗАЕС: влада радить мешканцям Енергодара евакуюватися

За його словами, загарбники можуть зажадати показати переписку в соціальних мережах. "Якщо знайшли щось, на їхню думку, «компрометуюче», людину забирають до відділку рашистської поліції. Вже відомо про декілька таких випадків", - зазначив Орлов.

Читайте також: Для навчання школярів захопленого Енергодара створили онлайн-школу

Як повідомлялося, голова Запорізької ОВА Олександр Старух заявив, що ситуація в тимчасово захопленому Енергодарі небезпечна, відбувається коригування плану евакуації з міста та зони ризику радіаційного забруднення з урахуванням військової ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-