На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який внаслідок конфлікту із військовим поранив дитину

На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який внаслідок конфлікту із військовим поранив дитину

Укрінформ
У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який внаслідок побутового конфлікту із військовим ЗСУ поранив 8-річну дитину.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Фейсбуці.

За процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури затримали та повідомили про підозру жителю Марганця за фактом закінченого замаху на умисне вбивство вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб (ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, 13 серпня цього року військовослужбовець ЗСУ під’їхав до подвір’я сусіда для залагодження давнішнього конфлікту. Під час розмови агресивно налаштований підозрюваний взяв обріз мисливської рушниці та здійснив постріл в лобове скло автомобіля, в якому перебувала дружина військовослужбовця із двома малолітніми дітьми. У результаті пострілу 8-річна дівчинка отримала вогнепальні поранення та була госпіталізована до лікарні.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка правоохоронні органам вилучено зброю та патрони.

Підозрюваного затримали. Чоловіку обрали запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Читайте також: У Чернігові на поліцейських напали з автоматами

Як повідомляв Укрінформ, у Дніпропетровській області правоохоронці затримали чоловіка, який із ручного протитанкового гранатомета поцілив у адміністративну будівлю поліції, внаслідок чого постраждали двоє поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-