Затримали одесита, який спалив два трейлери з гуманітарною допомогою

Затримали одесита, який спалив два трейлери з гуманітарною допомогою

Фото
Укрінформ
В Одесі затримали 63-річного жителя, якого підозрюють в умисному спаленні в міському дворі двох волонтерських трейлерів з медпрепаратами і продуктами харчування, привезеними для роздачі тимчасово переміщеним громадянам.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ НП в області , передає Укрінформ.

«Установлено, що зловмисник облив горючою сумішшю і підпалив розташований на подвір’ї одного з автосалонів трейлер з медпрепаратами, засобами гігієни та продуктами харчування, які призначалися для роздачі тимчасово переміщеним громадянам. Вогонь поширився на припарковані поряд транспортні засоби: знищені два автотрейлери з продукцією і два легкові автомобілі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські затримали правопорушника, при обшуку в його домоволодінні вилучили речові докази його причетності до цього злочину. Затриманому оголосили підозру за ознаками ч. 2 ст. 194 (умисне знищення чужого майна, що заподіяло шкоду в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Жителя Придністров’я засудили до 8 років в’язниці за минулорічний теракт в Одесі

До обрання запобіжного заходу зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. Уже встановлено, що напередодні підпалу фігурант кримінального провадження кілька разів навідувався до волонтерського центру і добре знав розташування їхнього майна.

Умисне знищення майна шляхом підпалу карається позбавленням волі на строк від 3 до 10 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-