У Харкові показали наслідки нічних обстрілів

У Харкові показали наслідки нічних обстрілів

Фото
Укрінформ
Цієї ночі росіяни двічі вдарили по Харкову - по Слобідському та Немишлянському районах.

Про це у Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

Наслідки нічних обстрілів у Харкові / Фото: В’ячеслав Мадієвський, Укрінформ

"Уночі зафіксували 2 удари по Харкову. У Слобідському районі ракета, попередньо С-300, вдарила в тротуар біля коледжу, вибуховою хвилею пошкодило будівлю. У Немишлянському районі ракета вдарила в газон перед готельно-ресторанним комплексом. Пошкоджено тролейбуси, легкові авто, вибиті шибки в будинках. Жінкам 74 та 50 років медики надали допомогу на місці", - написав Синєгубов.

Окрім цього, впродовж доби ворог обстрілював Харківський, Чугуївський, Богодухівський та Ізюмський райони області. Пошкоджені будинки та господарчі споруди.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби госпіталізувати 3 цивільних. У Харківському районі поранений чоловік 56 років. У Богодухівському - жінка 84 років та 13-річний хлопець, він у тяжкому стані.

Читайте також: Армія рф за добу обстріляла вісім областей України - зведення ВЦА

На лінії зіткнення в області тривають бойові дії. Українські захисники надійно тримають позиції та продовжують нищити ворога.

Як повідомлялося, загалом на Харківщині внаслідок російських обстрілів і ракетних ударів зруйновано чи пошкоджено вже понад 280 об’єктів житлово-комунального господарства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-