Ще дві лікарні отримали нове обладнання, придбане за пожертви абонентів Київстар

Ще дві лікарні отримали нове обладнання, придбане за пожертви абонентів Київстар

Укрінформ
Для медичних закладів в Києві та Одесі передано обладнання, придбане в рамках проєкту «Дитяча надія» – спільної ініціативи Київстар та платформи dobro.ua від Української біржі благодійності.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі національного мобільного оператора.

«Завдяки SMS-пожертвам від абонентів оператора придбане обладнання допомагатиме рятувати маленьких пацієнтів з кардіо захворюваннями й вимушених переселенців, які продовжують в закладах своє лікування», - йдеться в повідомленні.

За даними пресслужби, на залучені кошти, які перераховували абоненти мобільного оператора за допомогою SMS-повідомлень, було передано електрохірургічний генератор до Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова. Також до Дитячої міської клінічної лікарні №3 в Одесі придбано датчик PVT 712-BT до наявного УЗД апарату, який також було раніше передано в лікарню завдяки благодійним повідомленням від абонентів Київстар. Загальна вартість нового обладнання становить майже 500 тисяч гривень, а середній розмір пожертви через SMS становить 15 гривень.

Читайте також: Київстар від початку війни перерахував понад ₴49 мільйонів на гуманітарні потреби українців

«За 3,5 роки існування «Дитячої надії» наші абоненти подарували шанс на життя тисячам хворих малюків. Завдяки невеликим SMS-пожертвам вдалося зібрати 11,6 мільйонів гривень, а допомогу вже отримали 46 відділень українських лікарень. Від імені Київстар я хочу подякувати усім небайдужим абонентам, які в час повномасштабної війни продовжують системно підтримувати ініціативу», – зазначила директор з корпоративних комунікацій Київстар Ганна Захараш.

Основна мета проєкту – допомогти малюкам з вадами серця та онкологічними захворюваннями шляхом придбання необхідного медичного обладнання та матеріалів в дитячі лікарні. Благодійну ініціативу вдається реалізовувати завдяки SMS-повідомленням небайдужих абонентів мобільного оператора.

«Дитячою надією стали майже 220 тисяч абонентів Київстар, 19 тисяч з яких налаштували регулярну пожертву та щомісяця допомагають дітям. Загалом для проєкту було відправлено більш як 650 тисяч благодійних SMS», - поінформували в компанії.

Як повідомлялося, з початку розв’язаної росією повномасштабної війни проти України Київстар вже перерахував понад 49 мільйонів гривень благодійної допомоги.

Читайте також: Абоненти Київстар отримали можливість допомагати ЗСУ, поповнюючи свій тариф

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2022 року обслуговував 24,8 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,2 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G.

Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-