росіяни вночі провели обшуки у Херсоні - на ранок усе місто було в листівках руху опору

росіяни вночі провели обшуки у Херсоні - на ранок усе місто було в листівках руху опору

Укрінформ
Херсонці продовжують чинити опір: попри те, що окупанти вночі провели багато обшуків, на ранок місто все одно було обклеєне партизанськими листівками.

Про це розповів у телемарафонідепутат Херсонської облради Сергій Хлань, передає Укрінформ.

"Партизанський рух опору на Херсонщині постійно посилюється, незважаючи на всі люті фільтраційні заходи, які запроваджує постійно окупант. Сьогодні вночі у Херсоні орки влаштували ніч обшуків. І попри це все Херсон прокинувся обклеєний листівками з попередженням про те, що російський паспорт - це злочин, це відповідальність за десятки тисяч смертей, за руйнування і все те, що приніс окупант на нашу землю", - сказав депутат облради.

Він додав, що ті, хто отримують російський паспорт, повинні також розуміти, що вони можуть бути мобілізовані, "як "днрівці" та "лнрівці", яких використовують, як гарматне м'ясо в цій війні". І партизанський рух якраз застерігає людей від того, щоби взяти російський паспорт, і попереджає кожного колаборанта.

Читайте також: Ворожі обстріли семи областей та складна ситуація на Херсонщині – зведення ВЦА

Депутат зауважив, що в окупантів є два головних методи "переконання": залякування і підкуп. Та херсонці не вірять загарбникам, а вірять у ЗСУ та визволення Херсона.

Окрім того, наголосив Хлань, у Херсонській області окупанти включають тривогу тоді, коли самі починають обстріли з житлових масивів своїми системами залпового вогню.

Як повідомляв Укрінформ, українські партизани на тимчасово захоплених росією територіях проводять різні спецоперації. Так, у кінці липня в Херсоні внаслідок підриву автомобіля "поліції" один колаборант загинув і ще один був поранений.

 Фото: Фейсбук Юрія Соболевського

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-