Ворог не припиняє обстріл Дергачівської громади, людей закликають не повертатись

Ворог не припиняє обстріл Дергачівської громади, людей закликають не повертатись

Укрінформ
Минулої доби війська рф продовжили обстрілювати Дергачівську громаду під Харковом, унаслідок поранень у лікарні помер раніше поранений пенсіонер.

Про це повідомив у Телеграмі голова громади В’ячеслав Задоренко, передає Укрінформ.

«На 168-му добу війни російські війська наносили артилерійські удари майже по всіх населених пунктах Дергачівщини, цілили з танків та мінометів по Прудянці, Цупівці, Дементіївці, Новому, Питомнику й по Руській Лозовій. Постраждалих за добу не зафіксовано, однак, на жаль, у лікарні помер 72-річний мешканець Прудянки, який отримав поранення нещодавно», - поінформував Задоренко.

Він закликав земляків поки що не повертатися до своїх домівок.

«Ще раз закликаю усіх не повертатись до громади. У зв’язку з активними бойовими діями перебувати тут небезпечно, особливо у наближених до фронту селищах та селах. Збройні сили України продовжують бої за звільнення окупованих Козачолопанського, Проходівського, Токарівського округів», - зазначив Задоренко.

Читайте також: На півночі Харківщини знищили склад російських боєприпасів

Він додав, що міська рада Дергачів із волонтерами продовжує гуманітарну роботу, також небайдужі жителі розбирають завали зруйнованих будівель і ремонтують дахи в будинках самотніх пенсіонерів.

Як повідомлялося, Дергачівська громада, що є прикордонною, на третину захоплена, на частині території тривають бойові дії. Польові роботи цього року у громаді не проводяться. Війська рф не припиняють її обстрілювати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-