Під Харковом ексгумували тіло чоловіка, якого закатували військові рф

Під Харковом ексгумували тіло чоловіка, якого закатували військові рф

Фото
Укрінформ
У селі Мала Рогань під Харковом правоохоронці ексугумували тіло вбитого російськими військовими чоловіка зі зв’язаними руками.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко, передає Укрінформ.

«Поліція продовжує документувати страшні злочини російських вбивць. Сьогодні в Малій Рогані вилучили останки тіла невідомого чоловіка. У нього були зв'язані руки за спиною. За даними слідчих, він загинув у період з 24 лютого по 28 березня. Час окупації цього району», - написав Тимошко.

За інформацією пресслужби Харківської обласної прокуратури, тіло було закопане в лісосмузі поблизу села. «За попередньою версію слідства, потерпілого вбили російські військові, коли окупували вказаний населений пункт. Наразі труп направлено для проведення судово-медичної експертизи», - зазначили у відомстві.

Триває досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте також: На Київщині у технічному колодязі знайшли тіло загиблого під час окупації

Як повідомляв Укрінформ, раніше поліція Харківщини задокументувала смерть 38-річного волонтера Володимира Котенка із села Мала Рогань, автомобіль якого 15 березня росіяни розстріляли з танка.

Мала Рогань була визволена від загарбників наприкінці березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-