На Запоріжжі зафіксували понад 460 випадків викрадення людей

На Запоріжжі зафіксували понад 460 випадків викрадення людей

Укрінформ
На Запоріжжі зафіксовано вже 461 випадок викрадень російськими загарбниками місцевих мешканців. У полоні залишаються 198 людей.

Про це в ефірі телеканалу "Прямий" повідомив начальник Запорізької ОВА Олександр Старух, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу ОВА.

"Один із методів окупантів утискати права місцевого населення - це викрадення людей. Наразі зареєстровано вже 461 випадок, з них 198 продовжує перебувати у заручниках", - йдеться у повідомленні.

Очільник ЗОВА зазначив також, що на тимчасово окупованих територіях представники рф роблять спроби проводити так званий “референдум”, але це лише ще одна інформаційна спецоперація по залякуванню та терору населення.

Стосовно евакуації з громад Запорізької області, Донеччини та Херсонщини в ОВА інформують, що за минулу добу через Запоріжжя виїхало 1410 осіб, з них 397 - діти.

Читайте також: Біля Василівки на евакуацію чекають близько 2,5 тисячі авто з Енергодара

Як повідомляв Укрінформ, загарбники продовжують блокувати на російському блокпосту у Василівці Запорізької області людей, які намагаються виїхати із тимчасово окупованих територій. Через сильну спеку там стало зле новонародженій дитині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-