Відпрацювали десятки тисяч адрес та телефонів: Кім розповів про «полювання» на колаборантів

Відпрацювали десятки тисяч адрес та телефонів: Кім розповів про «полювання» на колаборантів

Укрінформ
У Миколаєві під час дводобової комендантської години було здійснено відпрацювання десятків тисяч адрес та телефонів потенційних колаборантів, відкрито низку кримінальних проваджень, ще чимало тих, хто працював на росіян, втекли з міста.

Про це сказав голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім під час брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ, передає кореспондент Укрінформу.

«Зараз ще немає офіційних підсумків того, що вдалося зробити в Миколаєві під час дводобової комендантської години, але ідея була дуже ефективною. Здійснено відпрацювання десятків тисяч адрес та телефонів, відкриті кримінальні провадження, багатьох заарештували. Ще чимало тих, хто працював на росіян, втекло з міста, тому ворожі телеграм-канали у ці вихідні мовчали, не було нових цілей та прильотів», - сказав Кім.

За його словами, подібні операції будуть проводитися і надалі, відсікатимуться і відпрацьовуватимуться без попередження певні території.

А щодо мешканців міста, які мали певні незручності у зв’язку з цією спецоперацією, то вони, за словами голови ОВА, згодні їх терпіти, аби, лишень, обстрілів було менше.

«Люди допомагали правоохоронцям, і ми зібрали велику базу даних потенційних колаборантів і будемо в подальшому з ними працювати», - наголосив Кім.

Читайте також: У Миколаєві під час «довгої» комендантської години було менше «прильотів» по житлових кварталах

Як повідомлялося, у Миколаєві з 23. 00 5 серпня по 5.00 8 серпня було оголошено комендантську годину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-