росіяни лінійкою вимірюють пошкодження Антонівського мосту - з ремонтом проблеми

росіяни лінійкою вимірюють пошкодження Антонівського мосту - з ремонтом проблеми

Укрінформ
Працівники слідчого комітету рф з лінійкою на камеру заміряють пошкодження Антонівського мосту після ударів ЗСУ, проте з ремонтом у загарбників проблеми – немає ні фахівців, ні необхідної техніки та матеріалів.

Про це написав у Телеграмі перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, повідомляє Укрінформ.

"Антонівський міст після нічного відпрацювання отримав серйозні пошкодження. Кілька наскрізних пробиттів перекриття, скоріш за все, отримали деформацію і несучі частини конструкції. Працівники ск рф, яких орки пригнали на міст і які на камеру з лінійкою намагалися фіксувати пошкодження, це все частина підтримки ілюзії, що юрисдикція росії поширюється на територію Херсонщини. Ремонтувати ж міст - це зовсім інша історія, тут потрібні інженери, будівельні розрахунки і спеціальна техніка та матеріали", - зазначив Соболевський.

За його словами, відновлювальні роботи відбуватимуться за "перевіреною" схемою - залатати отвори звичайними плитами та накрити це дорожнім покриттям. Зрозуміло, що допустиме навантаження за такого підходу розрахувати складно.

Читайте також: Після ураження Антонівського мосту люди почали користуватись водним транспортом - ЗМІ

"У разі використання мосту після такого ремонту для перекидання важкої військової техніки російським танкістам знадобиться вдвічі більше ікон", - іронізує Соболевський.

Як повідомляв Укрінформ, українські військові знову завдали ударів по Антонівському і Каховському мостах

Депутат Херсонської облради Сергій Хлань назвав безперспективними плани загарбників знайти альтернативу пошкодженому Антонівському мосту.

Антонівський міст з'єднує Херсон із лівобережжям Дніпра, відкритий 1985 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-