У Львові для переселенців та врятованих ними котів влаштували фотосесію

У Львові для переселенців та врятованих ними котів влаштували фотосесію

Фото
Укрінформ
У Львові з нагоди Всесвітнього дня котів, який відзначають 8 серпня, у Центрі соціальної підтримки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і внутрішньо переміщених осіб, організували фотосесію для переселенців та їх врятованих котиків.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«Можливо, в інший час були б інші фото. Але цьогоріч в цей день хочемо усіх познайомити з маленькими пухнастиками, яких їх героїчні господарі разом з дітьми та батьками похилого віку рятували від війни. І робили це, незважаючи на небезпеку», - зазначили в Центрі.

У Львові для переселенців та врятованих ними котів влаштували фотосесію / Фото: Львівська міська рада

Загалом у Центрі соціальної підтримки та у трьох львівських модульних містечках разом зі своїми відповідальними господарями живе 35 котів. В однієї родини сталося поповнення: їх кицька народила трьох кошенят.

«Двоє з них знайшли вже нові домівки у львівських родинах. Ось такі прояви інтеграції у нашу громаду», - додали у Центрі соціальної підтримки.

Читайте також: «Живі скульптури» з Івано-Франківська, або Як актори пантоміми наближають перемогу

Міжнародний день кота – неофіційне міжнародне свято на честь котів. Відзначається 8 серпня. Започатковане 2002 року Міжнародним фондом захисту тварин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-