У Мелітополі школярі розпочнуть навчальний рік 1 вересня в онлайн-режимі

У Мелітополі школярі розпочнуть навчальний рік 1 вересня в онлайн-режимі

Укрінформ
Навчання в усіх школах тимчасово захопленого росіянами Мелітополя на Запоріжжі розпочнеться 1 вересня. Заняття проводитимуться онлайн.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі міський голова Іван Федоров.

"Навчальний процес у мелітопольських школах розпочнеться з 1 вересня. Формат навчання - онлайн", - йдеться у повідомленні.

Федоров зауважив, що співробітники управління освіти розробляють єдину онлайн-платформу, де будуть розміщуватися завдання для учнів та вся необхідна інформація щодо навчального процесу.

Батькам учнів, які хочуть вступити до 1-х та 10-х класів, необхідно вибрати один із двох способів реєстрації: подати заяву на електронну пошту школи, яку вони обрали, або заповнити і подати онлайн-форму у Телеграм-каналі "Освіта Мелітополя".

У відеокоментарі Федоров зазначив, що запит на навчання в школах Мелітополя досить великий. Це, на його думку, свідчить про високий рівень викладання - як і той факт, що вісім випускників цього року отримали 200 балів під час складання національного мультипредметного тесту.

Читайте також: Загарбники мають намір проводити «референдум» протягом тижня - мер Мелітополя

Як повідомляв Укрінформ, 20 липня під час селекторної наради з очільниками регіонів Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що навчальний рік має розпочатися з 1 вересня в очному режимі там, де це можливо, а захисні споруди цивільного захисту закладів освіти мають бути приведені в готовність до використання за призначенням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-