На Каховській дамбі війська рф прикриваються цивільним транспортом

На Каховській дамбі війська рф прикриваються цивільним транспортом

Укрінформ
На Херсонщині свій рух через дамбу Каховської ГЕС російські військові прикривають цивільним транспортом місцевих жителів.

Про це повідомив в ефірі національного телемарафону перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

«У першу чергу, використовується міст у Каховці на дамбі – там є рух військової техніки…Але вони…міксують свої військові колони з місцевими, з цивільним транспортом», - сказав Соболевський.

Він підкреслив, що ЗСУ не можуть працювати по таких цілях, тому що зрозуміло, що там буде велика кількість жертв серед місцевого населення.

Соболевський відзначив, що ворог використовує і понтонну переправу через Дніпро, але вона насправді там не дає результатів порівняно з Антонівським мостом.

Читайте також: На Херсонщині російські загарбники викрали голову Зеленопідської тергромади

Як повідомляв Укрінформ, у мережі з'явилося відео з Антонівського мосту в Херсонській області, по якому Збройні сили України в ніч на 27 липня завдали влучного удару. Пересуватися мостом тепер неможливо; таким чином, логістичні й транспортні шляхи загарбників зруйновані.

Збройні сили завдали ударів по трьох ключових об'єктах: Антонівському і Дар'ївському мостах і по дорозі через дамбу Каховської ГЕС.

Депутат Херсонської облради Сергій Хлань вважає безперспективними плани загарбників знайти альтернативу пошкодженому Антонівському мосту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-