Вечірній обстріл Харкова: у прокуратурі уточнили кількість поранених

Вечірній обстріл Харкова: у прокуратурі уточнили кількість поранених

Фото
Укрінформ
Правоохоронці порушили кримінальне провадження щодо ракетного обстрілу Шевченківського району Харкова, внаслідок якого були поранені четверо людей, пошкоджені житлові багатоповерхівки й автомобілі.

Про це у Телеграмі повідомляє Харківська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м.Харкова розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 4 серпня близько 21:55 російські військові, попередньо, з РСЗВ «Торнадо-С» обстріляли житловий масив у Шевченківському районі Харкова.

У цей час на вулиці перебували люди, які йшли додому. Внаслідок обстрілу дістали поранення двоє чоловіків та дві жінки. Пошкоджено низку багатоквартирних житлових будинків та автомобілів.

Читайте також: Нікополь уночі обстріляли двічі - росіяни застосували фосфорні снаряди

Слідчі дії тривають, дані уточнюються, зазначили у прокуратурі.

Як повідомлялося, вночі російські війська з ракетних систем залпового вогню обстріляли три райони Харкова та Чугуїв. В обласному центрі з пораненнями госпіталізовані двоє чоловіків віком 26 і 38 років та 46-річна жінка, які під час обстрілу перебували на вулиці. Стан одного з чоловіків стабільно тяжкий, він у реанімації. Інші поранені - в стані середньої тяжкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-